strach

strach

Anotace: stejný spoluautor. Jemu děkuju za trpělivost se kterou se mnou spolupracuje. Díky Soňo.

Bojím se smrti, 
že sebere mi bolest.

Bojím se nedotknutí,

lásky bez nadechnutí,

života naruby bez hranic

a pak už jen věčnosti
i když ... co je víc

možná vědomí konce
a strach z boha
ve kterého nevěřím

snad touha i když strohá
poručila páteři,
poručila ohnout se.

Moje dlaně brali
dokud nezmodrali
kdysi tak vstřícně
a já neměl nikdy nic.

Autor Marcone, 24.01.2013
Přečteno 351x
Tipy 9
Poslední tipující: Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Charibeja, Sarah, Avola, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí