Čas

Čas

Anotace: Čas je mocný a krutý.

Jako vody proud,
plyne čas,
ret vyschlý jak troud,
zuby tisknu zas.

Jako vodopád,
plynou myšlenky,
vody spád,
jsou mé vzpomínky.

Čert vem mou minulost,
neznám budoucnost,
sužuje mne zlost,
i bolesti dost.

Co se děje právě teď,
tím chci žít,
za světlem mě veď,
nechci už jen snít.
Autor MeeShee, 25.01.2013
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí