Duše ztracený

Duše ztracený

Anotace: co bude až tu nebudem?

Po smrti ztratíš svoji tvář,
ať jsi měl rohy či svatozář.
Můžeš bejt slušňák nebo rváč,
samá cnost,falešnej hráč.

Vzpomínky a duše Tvá
s námi dál tu zůstává,
než poslední kdo Tě znal,
taky v prach se změní.

Vím že tu jsou - dál duše ztracený
kolem krouží.
Neodejdou - žít v našich myšlenkách
navždy touží.

Do srdce žal když vrazí nůž
a rty ozdobí černá růž,
až smrt ukáže jak jsi žil
a kdo si věčnost zasloužil.

Vzpomínky a duše Tvá
s námi dál tu zůstává,
než poslední co Tě znal,
taky v prach se změní.

Vím že tu jsou - dál duše ztracený
kolem krouží.
Neodejdou - žít v našich myšlenkách
navždy touží.
Autor Fonlord, 25.01.2013
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přirozený talent :-)

27.01.2014 22:29:59 | Katerinka

Děkuji za pochvalu,ale nevím zda si jí zasloužím :-)

27.01.2014 22:32:34 | Fonlord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí