ŽALM PEČOVATELKY

ŽALM PEČOVATELKY

Anotace: Hluboké zamyšlení o tom co je, bude a co není.

Zemřel chlebodárce
Zas jsem bez práce
a na sociální dávce
Bez smutku bez nadávek
skromně žiju jen z dávek

Zatím nic se neděje
denně není neděle
nebo jiný svátek
Nemáme co do úst
Každý den bude pátek
který je určen na půst

Ta doba kdy stroje
lidem braly práci
nikdy neskončila
Stále tu je a byla
stroje se nerozbíjí
to jaksi smysl ztrácí

Nezaměstnaných
stále více jak dost
Najít zas mít práci
je víc než radost

Přesto nadále
někdo stále volá
ze shora i zdola
zvyšte porodnost

Svět už teď se diví
ti přemnožení lidi
čím se všichni uživí

Zcela jinak myslí někteří
Bez starostí vše se vyřeší
Epidemie přírodní katastrofy
a co všechno ještě - kdo ví
Zbylí budou lkát nad hroby
Autor RU 82, 26.01.2013
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí