dlouhá cesta

dlouhá cesta

Retro


není nad vůni horké vody
co přes mletá zrna přelita
a k tomu silná vrstva sádla
na housce pod cibulí ukryta

nejlépe v leže rozhodnutí
hlavně to těžké dělá se
snad trochu rýže k polední krmi
či další den na klobáse

co na sebe si
vzít aby hřálo
vnadilo očím z okolí
svetr co býval
před lety v módě
dnes přilnout k tělu tolik nebolí

umělá vlákna dříve tak ostrá
otupil mocný vládce čas
hodiny nejdou kukačce zmizel
po všem tom křiku navždy hlas


čas prošel v každém zkouškou ohněm
doutnají uhlíky uvnitř v nás
jde to jen dopředu přes ploty, zábradlí

slábne hlas
Autor zamotán v nedospělosti, 30.01.2013
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Petbab, Joe Vai, Sarah, Miriska, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí