Je to pryč...

Je to pryč...

Anotace: zeleň mizí

Když přes sklo okna pohlédnu,
nebo z kopce dolů nahlédnu.
nevidím nic, jen oblaky smogu,
co se v nich domy rovnají v bloku.
Kde je alespoň stromů pár?
Vždyť je to tu jen samý bar?
Kasina a hotely, kde prázdnota sídlí.
místo lesů je tu jen smog, co se víří.
Po zemi se válí věci,
a v řece už nejsou žádní raci.
Kde je ten strom? Kde je keř?
Můžeš to změnit, to mi věř.
Autor lilia.g, 03.02.2013
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Inna M., synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí