Kikina prostitutka z Malé Strany

Kikina prostitutka z Malé Strany

Anotace: Kikina prostitutka z Malé Strany. Jó Kikina, ta naše prostitutka z Malé Strany, má...

Kikina prostitutka z Malé Strany.


Jó Kikina, ta naše prostitutka z Malé Strany,
má bílé střevíce už dosti značně okopaný,
občas jí zbledne ta její nafoukaná růž,
když tvář vášnivě políbí frajera ostrý nůž.


Jó Kikina, ta měla spousty mužskejch vroucně ráda,
svedla dokonce i jednoho malýho čínskýho generála,
každému dala své bílé tělo jen tak v plen,
i sám pan ministr byl z ní notně omámen.


Vyčítali jí, že je hanbou a věčná fláma,
že přichází jak drzá zima, časně z rána,
když byla sama tak měsící smutně, dojatě žalovala,
že teta vráska ji na tělo hrubé malby malovala.


Jó Kikina, ta naše prostitutka z Malé Strany,
to jsou cáry papíru nikdy a nikým nedopsaný,
osud uštědřil jí kopance i dosti tvrdé rány,
však do ráje navždy zavřeli jí zlaté brány.


Jó Kikina, ta naše prostitutka z Malé Strany,
ta už dneska kašle na sebe i na občany,
ze krásy, s peněz, slávy jí zbyl jen prd,
teď přeje si jen jedno, lehkou a rychlou smrt.
Autor guru1, 04.02.2013
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí