Psaní z láhve

Psaní z láhve

Anotace: Prosté psaní z láhve, po nějaké té době.

Citáty, slabiky, lyrika svůdná,
toť psaní z láhve, etika vzpůrná,
lok za lokem, lepší spojení slovní,
tok myšlenek, silnější než-li v boji.

Toť psaní z láhve, co na mysli, to na papíru,
cit jak mozzard, velkolepě jako hrubín,
toť psaní z láhve, lépe než-li míti rýmu,
za slova má, já se nestydím.

Pomalu, pomalu přemýšlím,
co bude dál s víném mým,
sladká hořkost line se dál,
já jsem herec, nestojím opodál.
Autor Henry_propper, 04.02.2013
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí