Vypisovačka..

Vypisovačka..

Anotace: ...na bolest prášek s nápisem SV (Saint Veronika)...

Ta nejhorší zpráva přijde,
když to nejmíň chcete.
Nejmíň potřebujete.

Kéž by šlo otočit list.
Zapomenout na svojí dosavadní,
dráhu životní.
Prásknout dvěřmi.
Spálit mosty,
které se dosud rozpadají,
a ničí vás.
Nebo je opravit.
Zafixovat.
Napořád.

Zažehnout pochodně, aby Vás někdo našel,
a doufat, že někdo bude hledat.
A jestli najde hromádku neštěstí,
ať má tu schopnost,
dát jiskru.

Ne, nepotřebuju slyšet, že je to má chyba.
Nechci vědět, že ostatní se mají o tolik líp.
Chci někoho, kdo mě vyslechne a snad to svede na osud.
Obejme, uvaří horkou, hnědou vodu.

A řekně, co potřebuju slyšet.

Jaks to dělávala ty o hodinách práva.
Přestaň fňukat!
Jen ty si ten člověk, co to dokáže.
Jen ty víš, protože si vždycky žila podobně.
Teď si tak daleko.


Přesto jedině tvá pochodeň svítí, jako naděje.
Snad bude už napořád.
Autor Loveless, 08.02.2013
Přečteno 380x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, Niky88, Inna M., Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle se ti moc povedla libí se mi :) Všichni si v ní najdeme pravdu

08.02.2013 05:21:06 | majdik 2

děkuju, je to mí universum:)

09.02.2013 22:31:32 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí