Katastrofa TITANIC

Katastrofa TITANIC

Anotace: I každé zlo je, alespoň k poučení dobré

TITANIC
Ještě kolikrát
hlavní roli
tak asi
bude hrát

„Co Bůh řídí
dobře řídí“
V to také slepě věřili
i námořníci na přídi

Pane bože kde byla
ta vaše strážná víla
než se loď plná lidí
jen za malou chvíli
tak snadno potopila

Slibů až plné náručí
nikdo za nic neručí
Koruna z trnů růže
nikomu nepomůže

Přesvědčí objektivní hlasy
že nikdo nikoho nespasí
Ani svatých plné nebe
Každý musíme sám sebe

Návod nato třeba znát
Jen láskou vše objímat
Autor RU 82, 08.02.2013
Přečteno 454x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí