o každoročním malování, lakování a inhalaci těkavých látek

o každoročním malování, lakování a inhalaci těkavých látek

Anotace: snad jen, že je potřeba mít někoho, kdo to pak po vás uklidí

souboje vnitřní
křiklavých barev
tisíce jemných doteků
a pavouci
svým zrakem podél přesných tahů
beze spěchu

náhody voleb
stárne čas
pán rozkladu mé integrity
vždy dokonale přesný v řezu
bez pravidel
soudce
lidských životů

pro druhý první pohled
zpomalí toky přesýpacích písků
do rohu oko bystré
oknem světlo proudí
klesá prach

pod tekoucí krásou
bílá stužka mizí
ve skalní rozsedlině
tančí vír
prosí v zasychání
prášek láká vítr
k slepotě

jsou barvy hladové
veselé
i smutmé
jen tam kde pastelkám byl dopřán pohyb volný v chaotickém přímém směru
dozrál čas



tak maluj
zroď se nový
a starým ranám jizvy hoj
Autor poeta, 08.02.2013
Přečteno 399x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, hanele m., Aťan, Sýkorka07, Joe Vai, Avola, Miriska, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Maluji...

08.02.2013 18:02:14 | Sýkorka07

....nejsem v tom sám :)

08.02.2013 20:38:16 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí