Hluboko v duši...

Hluboko v duši...

Anotace: ...

Lehkostí naděje se nechat houpat
a očekávat v prudkém slunci stín
Pak čekat, jestli z trsu rudých jeřabin
korálky času budou,
živé růže z poupat
a položit je něžně na tvůj klín.


Vzpomínky v hrsti, čechrat je a doufat,
a ještě jednou nechat zaplašit můj splín,
že věčnost není, myšlenky vstanou z rozvalin.
Jen malou chvíli budou
srdce v lásce koupat
a provždy smažou nejhorší z mých vin.
Autor Sima, 10.02.2013
Přečteno 535x
Tipy 9
Poslední tipující: Avola, Radek.oslov.Šafárik, tato22, Psavec, Miriska, Petbab, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano moc pěkná

30.05.2013 22:00:45 | Avola

Pěkná.

10.02.2013 19:32:25 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí