ONONA

ONONA

Anotace: Jak to tak často bývá v lásce..

ONONA

 

„Miluju tě“ na ní neplatí.

Stejně tak zlaťáky kulatý.

Co víc já ji mohl dát,

Musel jsem se na ní vykašlat.

 

Kolem mojí hlavy,

Zavřela se vodní hladina.

Má to i svý klady,

Něco novýho zas začíná.

 

Včera si tu byla,

Dnes si pryč.

Včera si tu seděla,

Dnes tady sám pálím tyč.

 

Před barákem s kytkou růží,

Hodinu jsem stál.

Hrdlo se ti hodně zúží,

Přesto myslíš, že si generál.

 

Tak teda jó,

Máš to co si chtěla.

Včera jsem tu pro tebe byl,

Zítra budu mít už  jiný těla.

 

 

Z popelnice vyndala si zvadlý růže,

A uvědomila sis kdo za to vlastně může.

Sory bejby už jsem vzal roha, jsem pryč.

Už pálím na našem místě s jinou tyč...

 

Autor jyrkaa, 10.02.2013
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná si se s ní měl víc dělit o okenu.

10.02.2013 22:07:47 | Dehet

Asi ano no :-)

10.02.2013 22:46:32 | jyrkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí