69 LET

69 LET

Anotace: erotické narozeniny

ÚVAHA
K 69. narozeninám
Je stále tak krásný svět
když je někomu
už jen 69 let?

Vymýšlí se různé koniny
ale erotické narozeniny!?

To snad byl styl
když ještě žil
pan rytíř Smil

BLAHOPŘÁNÍ
Nejmilejší a nejobětavější ženě
mého života
Manželce K DOŽITINÁM

Všech slavnostní vzhled
nás až pravnoučat slet
Jiskra radosti v oku bliká
všem jichž se oslava týká

Ne - není to chybička
i v těchto milých dnech
vždy svěží jako rybička
nejsvěžejší ze všech
oslavenec pra-babička

Tolik soustředěné lásky
jako na pláži oblázky
jen na jednom místě
to vím ale zcela jistě
a se mnou celý svět
nenajde se tak hned

Vypadá to jako sen
Kolik lidí se sejde jen
A těch různých jmen
Je to živý rodokmen

Budiž nám ještě dlouho
jak „Strážným andělem“
stejně tak „Dobrou vílou“
Smekáme před tvým elánem
životní pohodou duševní silou
Jen málokdo tuší proč a nač
Jsi skromný lásky rozsévač
Autor RU 82, 11.02.2013
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí