Všetci ho poznáme... teraz pošli ho do čerta

Všetci ho poznáme... teraz pošli ho do čerta

Anotace: pre jednu usmievavú babu... venované

 
Stál pri tebe
počula som ho z tvojho hlasu
nečudujem sa
niekedy sa hodí
inokedy je to sviniar

viem
je to ťažké
no buď neúprosný smetiar
preč s ním

zatvor oči
nechaj sa spánkom uniesť
potom vyrozprávaš mi
aké si mala sny
čo snívalo sa ti
a či bolo to lepšie
ako možnosť vyberať
na zakázku

aj po tej kocovine
bude pri tebe stáť
to viem
no bude chudobnejší
o tú cviknutú kartu
čo mal doteraz v rukáve

už nebude mať takú silu
a pomaly blednúť
bude jeho tieň
lebo svieži vánok
opäť naplno rozhojdá rolničky
čo zakliala jedného dňa
sudička do tvojho hlasu

držím ťa za ruku
cítiš?
Bude dobre!
 
Autor Lorraine, 11.02.2013
Přečteno 469x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Danger, Miriska, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přátelská to se cení!

10.03.2013 11:29:18 | Danger

áno, bude dobre

11.02.2013 13:48:52 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí