Paměti IV.

Paměti IV.

Anotace: -

Paměti IV.

K obědu se volá,
kdekdo běží,
sedí, leží
kol stolu dokola.

Vůně zelí, masa,
knedlíků
z rendlíku,
schází se i chasa.

Připomínka hodů,
jídla pití,
dosti k žití,
také na svobodu.

Chvála z každé strany
pro kuchařku,
naši Mařku,
chvála z každé strany.

Ale Mařka, jako hluchá,
tvrdí, přeci
v této věci
nemáme ni tucha.

Její stáří mnoho dělá,
kazí duši,
kazí uši,
kazí části těla.

O sobě tvrdí: "Kuchařka
stará a blbá."
Do toho brblá:
"Spíš stará, než kuchařka!"

Autor hubape, 11.02.2013
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí