vo tom sněžení

vo tom sněžení

Anotace: A následcích

napadla halda zmrzlé vody
potok se mění v pevnou zem
rampouch se živí
pláčem střech prohnutých
roste mi hrdě za oknem

upadla nejedna postava
ne všem sa daří vstát
někteří s pláčem kulhají
jinde se bude sádrovat

košťata hrabla do akce
ať je zas schůdná zem
solí se vůbec nešetří
zrádná je louže pod oknem

jen mládež školou povinná
rozkvetla v pestrý svět
kopcům se hladí peřiny
těm menším jakbysmet

starosti našich starostů
šikují čety vest
reflexní party spěchají
smaznout svůj
(alternativní trest )
Autor zamotán v nedospělosti, 13.02.2013
Přečteno 362x
Tipy 11
Poslední tipující: Šantir, Kirsten, poeta, kudlankaW, Joe Vai, Avola, Akrij8, Miriska, Sarah, Inna M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné, ze života

velmi dobré :)

M.K.K.

14.02.2013 20:14:31 | kudlankaW

Díky, díky švarný jinochu :))
že života tak tak ..

15.02.2013 11:19:48 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí