Paměti VI.

Paměti VI.

Anotace: -

Paměti VI.

Knedlo-vepřo-zelo
k tomu by to chtělo
žejdlík piva do břicha,
než kuře opelichá,
než se stane z slepice
dokonalá jepice,
než se vepři z chlívu
dostanou mě k pívu.

Hory jídla ubývají,
tuky stále přibývají
a z plochého bříška
nevzniká mi mřížka,
ale velký monument
vytvořený za moment.

Jediný problém by se mohl zdát,
a možná se tomu budete smát,
kdyby mezi mě a jídlo
dali vystavět stavidlo.

Jídla však mám stále dost,
což umožnil mi dobrý post,
a tak přirůstá mi s každou hodinou
pomník na mým padlým hrdinou.

Autor hubape, 13.02.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí