Všechno je nějak pokřivený

Všechno je nějak pokřivený

Anotace: z 14.2.2013

Sbírka: Nepokoje v pokoji

Všechno je nějak pokřivený
a ty běhny zevně do mě vběhly.
Něhy se mihly příkrým příkrovem na rovinu.
Připomínaly sloní rohovinu.

Hovíš si na úrovni prvních vítězů
z řetězu utržen utržil po hlavě pohlazení
jako snění sladké
krátké jako život.
Zamkl přívod dřímot.

Hřímot jeho hlasu ve mně rozmrazí
v hlavě provazy v povaze.

Povalí mě k podlaze.
Autor Jiřinka Mignonka, 15.02.2013
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: milk-fed gimp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí