TECHNIKA SLOUŽÍ

TECHNIKA SLOUŽÍ

Anotace: ale někdy také otravuje

OBĚD
Když vložím hladový
sousto do úst honem
hned někdo zazvoní
Tak všeho nechám
ke dveřím spěchám
zas nikdo před domem

NOC
Sotva v spánku
do snů padnu
zlostí žasnu
telefon zvoní
Vstanu i když
oko slzu roní

Představím se
v telefonu už
zas nikdo není
Koho to baví
Nikdo se ani
nepředstaví

To není humor
tím méně zdravý
Je až k pláči,
čím se lidé baví
Autor RU 82, 19.02.2013
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí