Smrt.

Smrt.

Anotace: I ona patří k životu,tak proč se bát?Život si ale,nesmíme samy brát!

Sbírka: Chvílka čtení

Smrt, ta by neměla nikdy východiskem být,
člověk by měl umět i s trablemi život žít.
Nevěřím na spokojený život posmrtný,
já tady na světě chci žít život, třeba i útrpný.

Co dnes utrpením může být,
to zítra v pouhý zlý sen
a nebo v noční můru
může se mi změnit.

Pak jistě by bylo
pošetilé si život brát,
vždyt' možná zítra už
bych svůj život zase žil rád.

Věřím že osud snad
počítá žití mého kroky,
já tedy musím si jen přát,
být na tom světě dlouhé roky.
Autor jozífek, 19.02.2013
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí