Na pelesti postele

Na pelesti postele

Anotace: aneb odzvonilo jedné známosti

Na pelesti postele, ač dychtivě, přesto nesměle
jak malá divoženka sedím,
a toužebně do očí ti hledím
Proč to nestačí?

Na pelesti postele, ač nesměle, přesto dychtivě
vrhám se do vlastní propasti
protkanou cestou neřesti
Stačilo.
Autor lola působivá, 20.02.2013
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu rozpustlé, ale proč ne...

06.03.2013 00:07:21 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí