PRKNA

PRKNA

Anotace: která provázejí nás, po celý život náš

Byli jsme mladí krásní
mnozí jako z růže květ
Místo práce „Píseň práce“
často museli jsme pět

Mysleli jsme a rádi
i když nic se nevrátí
jen do života vpřed
Teď jen start a vzlet

Celý život nás provázejí
prkna co znamenají svět
Ty co jakés kouzlo mají

Pak nastane jistý zvrat
Stalo se tak mnohokrát
Na prknech kde nelze stát
poslední roli budeme hrát

Nehybně ležet
prkenně na prkně
Ničeho neželet
oko ani nemrkne
Autor RU 82, 20.02.2013
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: kolemjdouci, Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí