Kalendář

Kalendář

Anotace: ??

v kalendáři číslované stránky,
dopředu budoucnost pozpátku
minulost, čtyři listy měsíc,
čtrnáct už je teplo, ze shora do dolu
, mráz z leva, zima pravá
tak strašně daleko se jaro pod
číslem skrývá, tak už to bohužel
s předbíháním bývá
třináct, dvanáct, jedenáct, deset
mi je zase otočím listy dopředu
v přítomném jsem čase
Autor Markusi, 20.02.2013
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí