MINIATURY 17

MINIATURY 17

Anotace: Básničky i (na)říkánky z pomyslné čítanky

NAŘÍKANKA
Jedl jsem párek
Moc jsem nesmál
Stalo se čeho
jsem se bál
Žádná chuť
párek připomínal
jen jeho tvar

VYZNÁNÍ V RŮŽÍCH
A těch kytic růží
jak to dělají muži
pro tebe a rád
co jsem nakrad´
z okolních zahrad

PODZIMNÍ ÚVAHA
Rád vejdu do lesa
Tělo srdce zaplesá
Pohledem z lesa
vidím jen nebesa

Až jeleni zatroubí
Ještě půjdu na houby
Les není skoupý
Odvážný neprohloupí
Za houby se i nakoupí

Zase - já vím
RÝM PRO RÝM
Rýmem se nesa
vždy každý pátek
vzpomínám Heroda
Vraha neviňátek

Ovládám dvoření
Mám rád i páření
stejně jako vaření
Nejsem stvoření
pro silné koření

Koupila jsem ti Biolit
Hned se můžeš oholit

BATOLE
Co děláš náš maličký
když nedělá loužičky
Z čeho si dělá kuličky
Až mu dovolí ručičky
bude je cpát do ruličky

Jediný problém
což je po mém
nemám problém

VYZNÁNÍ
Tebe mi seslalo samo nebe
Bez tebe i v žáru mne zebe
Miluji tě snad víc než sebe
Autor RU 82, 25.02.2013
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí