Však se dočkáte

Však se dočkáte

Anotace: Ještě si počkáte.

Přecenil jsem svoje síly,
to se občas stává.
Nejsem proto chlapec čilý,
ani šelma dravá.

Je to se mnou zatím bídné,
litujte mě dámy.
Mějte pro mě slůvko vlídné,
vždyť jsem dobře známý.

Rozhodně to není stálé,
forma se mi vrátí,
Ta, co mi dá nyní vale,
určitě dost ztratí.

Brzy budu plný síly,
milování hoden.
Která asi moje víly,
bude dalším chodem?
Autor Psavec, 28.02.2013
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Akrij8, Rádoby zoufalá, střelkyně1, poeta, kudlankaW, Bakchus, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tvou víru v sebe sama TIP
a věz, že bude líp

28.02.2013 21:01:38 | kudlankaW

Dobrá lovecká léčka.Já lovil na to,že jsem proklamoval exitus falus.

28.02.2013 20:53:16 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí