NEUROTIK

NEUROTIK

Anotace: Ovládat sám sebe = vítězství člověka nad přírodou

Ovládnout vypěnění

Nastane taková doba
přepadne mne zloba
Se vším rámusím
i když nemusím

Sám sobě se hnusím
uklidnit se zas musím
Jinak zlobou se dusím
A dost Hned to zkusím

Vážení milí já totiž
nechci být na obtíž
Autor RU 82, 28.02.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, já myslím že občas upustit páru je nejen potřeba, ale i zdravý... ;)

28.02.2013 21:56:31 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí