V dešti slz

V dešti slz

Anotace: Vždy je naděje! Můj druhý pokus o básničku.. Co už, začátky bývají těžké :D

V dešti slz, záplava smutku.
V bouři bolest, vichry vzteku.
Jizvy na duši, roky krvácí,
svět ve tmě, sama jim procházíš.

Sluneční svit, k tobě nepadá,
kyselý déšť, zaživa tě pohřbívá.
Samota v davu, v samotě lidi vidíš,
všichni se smějí, svět snů si stavíš.

Masky, barikády, vysoké zdi tyčíš.
Utíkáš pryč, z reality zvracíš.
Silná navenek, jádro se hroutí,
naděje zemřela, záplavy se vrací.

Nenávist k osudu i já cítím,
dávám ti ruku, zbaví tě tíhy,
Spolu do výšin, kam slunce svítí,
radostí tě obdařím, prosím tě věř mi!

Paprsky pomale, temnotu pálí,
slzy ti utírám, chvílemi štěstí.
Dej tomu čas, úsměv se vrátí,
Pevně tě obejmu, tebe já chráním!
Autor Maneo, 01.03.2013
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí