VÝSTAVNÍ PRSA

VÝSTAVNÍ PRSA

Anotace: Jen vyslovuji svůj pocit. S čímkoliv pro zlepšení sebevědomí však rád souhlasím

Vzývám aj nebesa
Bože výstavní prsa
jak kostelní zvony

Bohužel zklamaní
Radost žádná není
Jsou to jen silikony

Tvarem sice sluší
Ať to někdo zkusí
Ňadra nemaj duši

Může se stát
že implantát
chybí záruka
pod tlakem
krásu zničí
vášnivá ruka

Tak odjakživa
mimin výživa
mužů živá hračka

Po čas dlouhý
mají vzbuzovat
milostné touhy

To dostalo mat
Naše milá ženo
už to není ono

Zmizela přednost
tedy živočišnost
Ta chybí a dost
Autor RU 82, 02.03.2013
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí