Deformovaná životem

Deformovaná životem

Anotace: Každý má své problémy. Někdo větší, někdo menší. Každopádně nás všechny tyto problémy utváří do našich nynějších podob. A jak je známo, co nás nezabije, to nás posílí.

Sbírka: Složené z papíru

I se svou vírou
skrývává svou tvář
jak lacinej lhář.
Ať chce kdo chce, nebo ne
smíří se realitou, že
ona, s tváří tak roztomilou,
v sobě má duši odlišnou,
odporně prohnilou
možná jen zničenou.

Její víra v sebe je pevná,
jen kráčí cestou, co není levná.
Navždy ponese šrámy,
nezhojitelné, životem dány.
Sám však jakoby časem litoval,
tak dobrým i zlým, co kdy jí udělal,
ty nejlepší boty pro život jí ukoval.
Autor exKlarka, 02.03.2013
Přečteno 455x
Tipy 1
Poslední tipující: Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí