Přiznání II.

Přiznání II.

Anotace: ...

Přiznání II.

Co chtějí, mí muži?
Ovíjí se a touží...
Nemám náladu na
ruce v ústech
prsty v ROZKROKU
(pánové, můj ROZKROK je stejný jako tisíce jiných ROZKROKŮ)
ale moje mládí není krásné
přestává být krásné
přestalo být krásné
právě dík vaším nenechavým pohledům
svlékají mě zezadu zepředu
až mám strach
o svoje nahé paže
zpřerážejí mi je?
Ti muži, co ovíjí se a touží.
Autor .K.r.i.s.t.y., 02.03.2013
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Když fena nechce, tak si pes ani nečuchne!"

04.03.2013 09:49:25 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí