Ďábel a víla

Ďábel a víla

Anotace: the bitch keeps bitching it all

Sáhla si pod sukni, sáhla si na dno
Stáhla si kalhotky, stáhla si úctu
rozepla podprdu, šlo to dost snadno
a s rudými rty splynula v tuctu

 

V noci se budila, v nocích se bála
s husinou na pažích, nesama v bytě
u oken nahatá, v nahotě stála
křičela beze slov, plakala skrytě

 

Ve světle měsíce, před zraky luny
vstoupila na balkón se sklenkou vína
stopila peníze, za lásku sumy 
a vzlétla k nebi, ona, ďábel i víla

 





 

Autor Muta cum liquida, 02.03.2013
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí