Inzerát

Inzerát

Anotace: Šikovná si poradí.

Pláče Zdena, že je sama,
inzerát si podává,
dokonalá je prý dáma,
tak proč sama lehává.

Úspěch ovšem jistý není,
sama musíš zalovit,
doba se nám přece mění,
mužské hned běž oslovit.

Namaluj se, ať jsi hezká,
do prsou dej vycpávky,
pokud budeš jako deska.
prázdné budou ohlávky.

Usmívej se a buď milá,
sem tam vína sklenička,
chování tvé pak vysílá,
já bych chtěla mužíčka.
Autor Psavec, 03.03.2013
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Lioness, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Jiná, enigman, WhiteSkull, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí