Kopretí

Kopretí

Anotace: ... na louce ...

Sbírka: Květy a trny I.

Cínový vojáček

právě

v trávě kopretinu kopím pích

 

Oblohou temnou

honí se zrnka v kávě

Nos popotáhl a jen kých

 

Krokusy voníce

snad z krokusů všech nejvíce

plaší

místní papaláši

 

A ranní průvan

závan slivovice

a hovězí

a knedlík na guláši

 

Cínový vojáček

hrdina ulitý z cínu

skrz hledí hledí

na kopí kopretinu

 

Již právě pích

Nezištně

v trávě si sedí

usmívá se

 

Jen stéblo

větrem hnáno

pošimralo

a Nos opět kých

 

Autor Mathiesz, 04.03.2013
Přečteno 576x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí