DILEMA LÁSKY

DILEMA LÁSKY

Anotace: ...z lásky bolejí často vlásky!

Můžeš mi snad říct,
jestli se nestydíš
a ani nečervenáš...
….proč mě podvádíš?

V čem je ona lepší,
co ona má a já nemám?
V čem je chyba a čí?
Marně to hledám.

Tuším však, že vím to,
v čem je ta příčina:
Já nejsem tvoje auto -
- jsem jenom tvoje žena...
Autor ladio, 05.03.2013
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí