Derniéra

Derniéra

Anotace: Čas,čas.............ČAS!

 

 

Měsíce se léty mění na hodiny

hodiny na minuty,

které nemají místo

pro alternativu

 

Věk křížovým pravidlem

popře nepřímou úměru

mezi vzdáleností a přitažlivostí -

obé se zmenší

 

stejně jako nadutost volů

a pýcha slepic

se spojí ve zrání pozadí

 

Čas  čaruje  - vrací dětství jak kašičku

na zeleném rendlíčku

 

Život nenažraným nemocem

odvede daň ze zisku posledních dní

a my

přemítáme zda budeme chybět dětem

(kterým jsme teď na obtíž)

 

nakonec nevíme,

z čehože je nám smutno...

 

Hm... asi z toho, že už končí premiéra

krátké jednoaktovky

 

derniérou

 

Opona jde dolů

Nikdo netleská

 

 

 

Autor aravara, 05.03.2013
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: lucie.Tee, Truckle, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas čaruje - vrací dětství jak kašičku,
na zeleném rendlíčku.
- dobrý verš...

05.03.2013 21:27:57 | Truckle

Děkuji za koment

05.03.2013 23:51:14 | aravara

hodně dobrý

05.03.2013 21:16:17 | Miriska

Děkan

05.03.2013 23:50:49 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí