Střepy jedné hodiny v noci

Střepy jedné hodiny v noci

Anotace: Žijeme pro chvíle probuzení a praskot vinylových desek

Žijeme pro chvíle probuzení
a praskost vinylových desek
pro střepy citů
doteků
polibků
pro slunce odrážející se v očích těch
co nám chybí po nocích
pro světla pouličních lamp
vedoucích někam kamsi do noci
pro tiché noční pokoje plné myšlenek

Žijeme pro chvíle probuzení
a každý náš nádech je odměnou za vůli snít
o těch co potkáváme pouze se zavřenými víčky
Žijeme pro pocit, že svět je náš
taneční parket
a žít budeme dokud bude hudba hrát

Žijeme pro chvíle usínání
kdy se svět zhasíná
pro touhy po citech
dotecích
polibcích
pro stránky knih na něž se nezapomíná
ani po letech osamění
pro známky na dopisech od těch
co k nám nemohou
pro tiché struny plny melancholie
Autor J. Póža, 06.03.2013
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen maličkost: vinyl

06.03.2013 22:12:55 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí