ZKUSIT VŠE

ZKUSIT VŠE

Anotace: I poznáš co nejvíc.

Nežít jen po staru
stojí za tu námahu

Bydlím v domku u jilmu
Hrál jsem už i ve filmu

V krimi hlavní postavu
ležící mrtvolu na svahu

Přes veškerou námahu
po bleskem zásahu

Jaký byl průběh scény
Jen výdech naposledy

"Hrál" jsem bez chyby
Trémou smrtelně bledý
Autor RU 82, 06.03.2013
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí