BRÝLE VE VLASECH

BRÝLE VE VLASECH

Anotace: Něco o módě

Každá móda
s námi cvičí
stejně dnes
jako kdysi

Jsou chvíle
kdy brýle
máš hravě
na hlavě
bez cíle
snad z píle

Móda je také prý
nositel pokroku
Současně se ví
že vůdce otroků

Snad humor
je tu kdesi
Brýle drží
jen na pleši
Vlastně lehce
na holé lebce
Autor RU 82, 08.03.2013
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí