Trápení

Trápení

Anotace: .

Kdo trpí, měl by trpět sám
zatrpkle se tváří každý
kdo je zcela odevzdán
trpělivě vyčkává kolik mu osud uštědří
kolik ještě snese ran
pár krůčků od sebevraždy
nemá zdání kudy kam
přemítá každý svůj hřích
trpí nejvíc z těch co znám
každý dobrý skutek bude
po zásluze potrestán
osud si to ověří
pakliže se vyhne trestu
ve stoje mu zatleskám
pokud bude trpět navždy
jednoznačně patří k nám
za moment ho mezi námi
jaksepatří přivítám
zařadí se mezi nás
kupodivu je nás víc
než do kolika počítám
do očistce míří každý
kdo i bez boje se vzdá
ten kdo s trápením se smíří
může letět ke hvězdám
odpuštění je nám cizí
každý kdo zamíří k nám
dokud sám si neodpustí
soud nevinu neuzná
trápení je uvnitř nás
kdo se v sobě nevyzná
ten prakticky nemá šanci
ten si musí pomoct sám
chce to čas a trpělivost
zvrhlým škodolibým hrám
v nichž každý sám sebe trestá
nakonec je potrestán
jen proto, že zná svou vinu
neutečeš...jen pojď k nám
trápí se nás většina
neměj strach, že jsi v tom sám
trpěli a trpět budou
mohou zkoušet zapít žal
přehodnotit celý život
a nebo vstát....a jít dál..
Autor Manni3, 09.03.2013
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Morgenstern, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí