Bylo MDŽ

Bylo MDŽ

Anotace: Žena, na níž závisí svět, sama je jak rozvitý květ! (Verš rozevlátý)

MDŽ
Někdo slaví
jiný zas
že bývalo
dnes už
ani neví

K ženě květy
to každý ví
stále patří
i když se
nic neslaví

S ruměncem
po celé lící
převzala
rudou kytici

Kytice stále
ještě žije
U srdce hřeje
Voní zdobí
Jak dlouho
To zatím
nikdo neví
Hlavní že je
Autor RU 82, 09.03.2013
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí