Naděje

Naděje

Anotace: Plamen života vyhasíná blíží se ke konci. Temnota mou duši vítá chtíc ji i se všemi...

Plamen života vyhasíná
blíží se ke konci.
Temnota mou duši vítá
chtíc ji i se všemi chmury.

Světýlko naděje svítí mi v dáli
vede mou duši po cestě zpět.
Vděčností mé srdce plesá
radující se z života přec.

Návrat k životu lehký to nebyl.
Jednu duši vysvobodil
druhou si vzal.
Něco za něco, platí v tomto světě stále
nic není jen tak.
Autor Jess.x, 10.03.2013
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí