Originál

Originál

Anotace: Neměli bychom se nechat příliž strhávat společností..

Vnímám svět očima svýma,
ne tak jak ostatní chtějí,
mně jiných názor nezajímá,
a to mne od většiny dělí.

Nač jít navstříc společnosti,
když originál mohu být,
nechť každému je vrchol ctnosti,
že vlastní cestou může jít.

Však stejně je tu spousta lidí,
kteří většiny se drží,
jen málokdo v tom smysl vidí,
žít svůj život, ve své kůži.
Autor hidden, 10.03.2013
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Sinuhet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí