Zrazená

Zrazená

Anotace: napsána 1.3.2013

Náš život je také o tom
poznat když se v někom zmýlíme
a že nám klidně bodne kudlu do zad
zatímco zády stojíme.

Dřív měli jsme v někoho víru
zbyl z ní jen popel z myšlenek
a je na nás zda máme sílu
být dále pevní aspoň navenek.

Když bolí tě zrada ale musíš se smát
pak teprve poznáš za kolik stál
ten, jenž si říkal kamarád
a přitom se tiše za zády smál.

Život je o tom otřít slzy a zase jít
i když v srdci lítost nepřestává
ale ono to prostě musí tak být
osud ví dobře, jaké karty dává.
Autor mauvais-ange, 10.03.2013
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Miriska, Akrij8, Elisa K., Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám tip za obsah..
za víru v sebe..

forma je dost křečovitá..
rýmy tě zbytečně svazují..

10.03.2013 23:24:32 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí