Jednou to pochopíme oba dva

Jednou to pochopíme oba dva

Anotace: nebáseň..speciálně pro tebe..asi mi začalo spoustu věcí docházet..pro čtenáře: asi příliš nepochopíte, o co jde..

Muselo se to stát,
abych poznala, že jsou na světě i jiní lidi než ty,
i když jsi byl jeden z těch nejúžasnějších
a vždycky to tak zůstane,
ale nedávno mi někdo řekl,
že ty nejsi ten pravý, protože kdyby ano,
tak jsme spolu dodnes
a na tom něco bude…

Muselo se to stát,
každý jednou potřebuje zjistit, že svět není růžový,
bohužel, i když to moc bolí,
bohužel, i když si přečte spoustu krutých vět,
tak teda promiň za to peklo,
jsem myslela, že jsem to byla já,
kdo tě vytáhl z těch nešťastných lásek,
ale asi jsem se spletla…

Muselo se to stát,
aby se člověk mohl poučit z vlastních chyb,
pořád slyším tu větu
-byla to tvoje volba-,
ale stejně to bylo nakonec tvé rozhodnutí
a já ti v tom nebudu bránit,
tak snad jsi konečně spokojený…

Muselo se to stát,
každý by měl v životě projít více cest,
možná jsem ten den udělala chybu,
ale byla to tvoje zbabělost, že sis nechtěl nic vyjasňovat,
člověk, který utíká od problémů, nikam nedoběhne,
ony tě vždycky doženou, víš,
to si pamatuj
a pokud po dvou letech utečeš před každou,
tak vážně zůstaneš sám,
ale tak jsi to vlastně chtěl že,
být volný jako pták,
jsem zvědavá, jak dlouho tě to bude bavit,
jen škoda, že se to nedozvím…

Muselo se to stát,
abychom se naučili větší kompromisy,
ale nechápu, proč jsi mi nikdy nic neřekl,
jak jsem měla vědět, co ti na mě vadilo,
a přitom jsme kdysi si slíbili,
že si vždycky povíme všechno
a ty jsi mi po dvou letech zbaběle napsal dopis,
tak proč jsi mi to neřekl dřív?
Mohlo nám být spolu fajn…

Muselo se to stát,
abychom věděli jaké to je, když se to stane,
jen je smutné, že nic už nelze vrátit zpět,
samota je ledová,
ale zas na druhou stranu mám teď spoustu času,
když nemusím myslet na to, aby ti bylo co nejvíc fajn,
když ty už na mě stejně taky nemyslíš…

Muselo se to stát,
abychom konečně poznali sami sebe,
jo, a pokud byste chtěli něco ode mě vyhodit,
tak mi to radši pošli,
byla by to škoda,
když jsem do toho vložila kus sebe,
ten kus, který jsi tak miloval,
jen jsi už zapomněl, proč jsi ho miloval
a já ti povím proč,




ne nepovím,





na to si odpověz sám…
Autor Jiná, 13.03.2013
Přečteno 405x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, Joe Vai, Sarah, Robin Marnolli, Bunney, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude dobře časem, drž se. Dobře jsi vypsala,co cítíš

14.03.2013 15:35:29 | Akrij8

díky ;)

14.03.2013 15:51:25 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí