Do morku kosti

Do morku kosti

Anotace: O citelnosti

Do morku kosti citi clovek prazdno,
Lasku hledaje.
Do morku kosti clovek citi prazdno.

Do morku kosti citi clovek prazdno,
Duse stradaje.
Do morku kosti citi clovek prazdno,


Do morku... Kosti... Citi!
Autor Svatule, 14.03.2013
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí