My sami

My sami

Anotace: Báseň o lidech, o pocitech... lze ji vnímat vícero způsoby... podkreslit ji vlastními zkušenostmi...

Sbírka: (S)hluk

MY SAMI

odcházejí
ale možná my sami je necháváme jít
loučíme se zdráhavě ale přesto
a potom truchlíme po něčem co jsme sami zahodili

jako už tolikrát – a nikdy se nepoučíme

těšíme se z pohledu na štěstí
a necháváme si je protékat mezi prsty
jako vodu
duhovou tekutinu která v teple nás žijících zmizí jako nic
je-li jí pro nás příliš málo

protože jí nepůjčíme stín a raději se znovu necháme

vysušit


(abychom se s tíhou v duši vrátili tam
kde jsme byli na samém počátku

tam kde ještě smí se milovat)
Autor Perfidia Chalybeia, 15.03.2013
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí