MINIATURY 18

MINIATURY 18

Anotace: Básničky i (na)říkánky, z pomyslné (ne)čítanky

RECEPTY NA CUKROVÍ
V rámci „Boj proti obezitě“
posílám všem, i naší Zitě
recepty - nežádoucí poptávku
vyvolávají snad až „slintavku“

ZLEVNĚNÁ VÁNOČKA
Koupil jsem vánočku
Nikdo ji nechce - nejí
Zbyla by pro kočku
O vánočku se šlehačkou
bude to radost dvojí
rozdělím se asi s kočkou
Co nesníme dneska
doma už dětí není
zbude zas pro pejska
kdyby nějakého měli

OMYL
V tom stálém letu
omluva zas je tu
U tebe pohlaví
už si nespletu
Bůh a Ty tom víte
snad mi odpustíte

ZÁVĚR DOPISU
Tentokrát jsme si příteli
tak Nějak neporozuměli
i když jsme mohli a měli
Ty víš - ale já vím
co ještě nevím
Přátelsky zdravím

NEJSOU LIDI
Není to tak ani ctnost
ale naši domácnost
ze všeho nejvíce zdobí
je-li umyté nádobí

OSUDOVÁ CHVILKA
Šla jen tak na nákup
Potkal ji nějaký hňup
Zradila však lásku mou
Vrátila se s kapavkou
Autor RU 82, 16.03.2013
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí