Pro nezvedené děti

Pro nezvedené děti

Anotace: Takhle to vypadá, když začnu psát dětskou říkanku.

 

 

Neposlušné dítě

přijde čert a sní tě

když nebudeš hodné

Do roka a do dne

 

Neodmlouvej otci

nebo skončíš v kotci

kdybys ještě ceklo

tak zažiješ peklo

 

peklo není šumné

když tě kárám, čum, ne?!

a pak, že jsi po mně

čtyřicet let v domě!

 

mamahotel! synu,

vzmuž se, nebo minu

to už není běžné

seber se a běž, ne?!

 

to snad není možné

kdy už se ti rožne?

to už nemá výšku

vždyť už nejsi v bříšku

 

už jsi mělo mazat

dvacet roků nazad

to tu budeš nafurt?

 

tu si zajdeš na kurt

tu na masáž z Thajska

doma čeká rajská

vyžehlená trička

 

matka není myčka!

otec není slouha!

když je někde šmouha

po tvé těžké botě

 

tamhle nechal v plotě

tesař kdysi díru

přesně na tvou míru

a ty dřepíš tady

 

to bys umřel hlady?

shnil ve špíně třeba?

jinde tě to neba?

 

jiní běží hnedka

od vlastního předka

ty tu budeš věčně

jako Rusák v Čečně

 

 

 

 

Autor vkl, 16.03.2013
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: Do Ga, Kirsten, Inna M., Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pobavila, četlo se mi to vážně dobře:))

17.03.2013 03:37:28 | Kirsten

joj, pěkně jsi mě pobavil, trefné:)

16.03.2013 17:43:26 | Inna M.

:-D pošlu to dál...těm nezvedencům, který znám :-)

16.03.2013 12:43:55 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí