Prázdný pokoj s klavírem

Prázdný pokoj s klavírem

Anotace: Kolikrát jsem snil o prázdném pokoji s klavírem...

Kolikrát jsem snil
o prázdném pokoji s klavírem
a myšlenkami tak silnými
že bych z nich stvořil melodii.

Kolikrát jsem se dočkal svých snů
o prázdném pokoji s klavírem
ale ty myšlenky byly jen
jemný vánek nad klavírem.

Kolikrát jsem snil
o velkých sálech s klavírem,
kde bych hrál své melodie
co jsem složil ve spaní.

Kolikrát jsem snil
o prázdném pokoji s klavírem
kde bych měnil pocity
za tóny a akordy.

Kolikrát jsem snil
o prázdném pokoji s klavírem
a dočkal jsem se pouze
myšlenek na ten pokoj.
Autor J. Póža, 17.03.2013
Přečteno 402x
Tipy 4
Poslední tipující: Joe Vai, Bunney, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí